S-a înființat Asociația de Cheerleading din România

S-a înființat Asociația de Cheerleading din România

După mai bine de 3 ani de lupte cu sistemul birocratic din România care nu înțelegea necesitatea acestei ramuri sportive, Luiza Nan – arbitru internațional de cheerleading a reușit să înființeze la Brașov, Asociația de Cheerleading din România.

Luiza Nan deține un club de acest gen în Râșnov, club unde antrenează peste 70 de copii, pe 3 categorii de vârstă. În țară mai sunt peste 20 de astfel de cluburi în mai multe județe.

De altfel, antrenoarea americană stabilită la Râșnov, Luiza Nan, mai are în palmares rezultate notabile cu clubul pe care-l conduce: organizarea a două campionate naționale în 2013 și 2017 – campionate unde 38 de echipe participante au concurat pentru câștigarea a 20 de cupe și 350 medalii de aur, 20 de cupe și 350 de medalii de argint și 20 de cupe și 350 medalii de bronz, participarea la emisiunea Românii au Talent cu o echipă mixtă ce a ajuns până în semifinale, participarea la emisiunea România Dansează cu o echipă mixtă ce a ajuns până în semifinale.

Nu în ultimul rând, amintim de câștigarea a 13 cupe naționale și doua cupe balcanice. Tebuie menționat faptul că Luiza Nan este singurul arbitru internațional de cheerleading, acreditat, din România.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *